Frå:
28/3/2020
11:00 am
Sand
Til:
28/3/2020
2:00 pm

Den store klesbytedagen og reparasjonskafé

Den store klesbytedagen kjem til Sand igjen!
Me inviterer til ein triveleg kveld med ompa, pølser, allsong og litt meir. Ta på deg oktoberfestkleda og bli med, eller kom som du er. Me opnar dørene kl 2000 og billett kjøper du ved inngongen. VELKOMMEN!

Den store klesbytedagen kjem til Sand igjen! Bytt dei gamle klesskattane du ikkje brukar lengre – og få nye favorittar i retur samtidig som du sparer miljøet. I år er det også mogleg å reparera klede.


Bytt dei gamle klesskattane du ikkje brukar lengre – og få nye favorittar i retur samtidig som du sparer miljøet. I år er det også mogleg å reparera klede. Klesbytefesten blir laurdag 28. mars på Kulturhuset i Suldal, kl. 12-15. Dagen er for deg som vil fornye klesskapet på en miljøvennlig måte. Klesbytekonseptet er enkelt, finn fram 1 til 5 plagg, og bytt dei med dei plagga du ynskjer.

– Vi vil gjera det enklare å ta miljøvennlige val i kvardagen, og klesbytedagen er noko alle kan vera med på, sier Janne Gillgren i Naturvernforbundet. Janne er prosjektleiar for Den store klesbytedagen, og ho håper at klesbytedagen kan bidra til at kvalitet og gjenbruk blir lettare tilgjengeleg, og reduserer behovet for å kjøpe nyproduserte klede.

Biblioteket bidrar med ein symaskin og ei lita utstilling av temarelaterte bøker. Det vil også bli visning av korte filmar om redesign av klede. Har du også noko som kan passe til klesbytedagen? Ta kontakt med oss, me vil gjerna ha med oss mange til å markera og gjennomføra denne viktige dagen for miljøet.


Les meir om klesbyttedagen: https://naturvernforbundet.no/klesbyttedagen/

Stad:
Sand
/
Kulturhuset i Suldal
Arrangementet starter:
28/3/2020
, klokka
11:00 am
Arrangementet slutter:
28/3/2020
, klokka
March
Prisar:
Gratis
Arrangementet starter:
28/3/2020
, klokka
11:00 am
Arrangementet slutter:
28/3/2020
, klokka
2:00 pm
Type arrangement:
Anna
Passar for:
Alle
Aldersgrense:
Kontaktperson(ar):
Anette Opheim
Telefon:
E-post:
anetteopheim@gmail.com