Frå:
27/9/2019
5:00 pm
Sand
Til:
28/9/2019
9:55 pm
Ross Cooper and Tom Oaks
Ross Cooper and Tom Oaks

FOLK PÅ FREDAG: Vetrhus, Ross &Tom

FOLK PÅ FREDAGFOLK PÅ FREDAG er ein konsertserie med folkemusikkfavorittane til Mark Laurenson, Tove Solheim og Åshild Vetrhus.
Me inviterer til ein triveleg kveld med ompa, pølser, allsong og litt meir. Ta på deg oktoberfestkleda og bli med, eller kom som du er. Me opnar dørene kl 2000 og billett kjøper du ved inngongen. VELKOMMEN!

FOLK PÅ FREDAGFOLK PÅ FREDAG er ein konsertserie med folkemusikkfavorittane til Mark Laurenson, Tove Solheim og Åshild Vetrhus.Fem fredagar i året presenterer me ulike artistar; ein kortreist + ein folkemusikkartist som kan ha reist noko lenger.Brunsj opnar kafe og bar, og etter konsertane er det jam og dans mot dei små timar. Ikveld er det Åshild Vetrhus og ROSS & TOM som står for programmet.

Åshild Vetrhus er folkesongar, fødd og oppvaksen i Bråtveit i Suldal. Åshild har særleg fordjupa seg i den lokale tradisjonen frå Suldal og er ein flott ambassadør for denne – i heile Norge og rundt omkring i verda, både som soloartist og i samspel. Ho formidlar ho alltid ei sterk ro og kjærleik til det ho gjer, aller mest når ho syng.

ROSS & TOM (Shetland/England)
Ross Couper (fele), Tom Oakes (gitar, fløyte)


Mykje energi og villskap er komprimert og putta inn i Ross Couper, ein av dei dyktigaste felespelarane Shetland har å visa til, – og dei har mange! Energien slepp laus på scenen – kvar gong! I kveld får me høyra han i duo med Tom Oakes, som spelar like overtydande på gitar som på fløyte. I kveld blir det boblande energi frå duoen!


Les meir på https://ryfylkemuseet.no/events/folkpafredag194/

Stad:
Sand
/
Løhaugen 1, 4230 Sand
Arrangementet starter:
27/9/2019
, klokka
5:00 pm
Arrangementet slutter:
28/9/2019
, klokka
September
Prisar:
250 NOK
Arrangementet starter:
27/9/2019
, klokka
5:00 pm
Arrangementet slutter:
28/9/2019
, klokka
9:55 pm
Type arrangement:
Musikk/konsert
Førestilling
Festival
Passar for:
Alle
Aldersgrense:
Kontaktperson(ar):
Åshild Vetrhus
Telefon:
52792950
E-post:
post@ryfylkemuseet.no