Frå:
21/12/2022
7:00 pm
Jelsa
Til:
21/12/2022
8:00 pm
Amelie og Erik Aldner
Amelie og Erik Aldner

Julemagi med Amelie og Erik Aldner - Jelsa kyrkje

Julekonsert med Amelie og Erik Aldner

Kom og få ekte julestemning med julens vakreste sanger sunget og spilt av ekteparet og de profesjonelle musikerne Amelie og Erik Aldner. De følger opp forrige års suksess med en julekonsert-turné i Ryfylke. La sanger som Mitt hjerte alltid vanker, Hallelujah og The Prayer varme hjerte og sinn i vintermørket. Med sjelfull sang og inntagende saksofonspill tar artistene dere på en fantastisk reise gjennom juleklassikere fra gammelt og nytt. Norske, svenske og amerikanske sanger står på programmet inkludert musikk komponert av Amelie Aldner selv. Vi gir dere en stund med fred, glede og en ekte dose Julemagi!

Amelie og Erik Aldner er begge utdannet ved Norges Musikkhøgskole og har hver for seg gjort karriere internasjonalt. Erik er saksofonist med erfaring i så godt som alle genrer i tillegg til å være dirigent. Han opptrer som solo-saksofonist og har også vært medlem i band som Pony the pirate, Synkoke og Supermale. Han dirigerer blant annet Oslo Oratoriekor som regelmessig synger de største korverkene med symfoniorkester. Han opptrer som solo-saksofonist samt sammen med sin kone Amelie i både konseptet Ultipop og i duon deres Appeal & Sinamon.

Amelie er opprinnelig fra Sverige men har nå flyttet til Suldal hvor ektemannen er oppvokst. Hun har utdannelse ved Operahøgskolen KHIO og har vært ansatt ved Den Norske Opera og Ballett i flere år før hun gikk tilbake til røttene sine og skiftet genre til pop. Hun har sunget over hele Europa samt USA. I tillegg er hun låtskriver og jobber nå i studio med sine første singler som popartist og slipper ny musikk på nyåret. Hun opptrer som soloartist men også sammen med ektemannen Erik i Ultipop og Appeal & Sinamon.

Velkommen til en magisk julekonsert med Amelie Aldner, sang og piano og Erik Aldner, saksofon.

Stad:
Jelsa
/
4234 Jelsa
Arrangementet starter:
21/12/2022
, klokka
7:00 pm
Arrangementet slutter:
21/12/2022
, klokka
December
Prisar:
250 / 150
Arrangementet starter:
21/12/2022
, klokka
7:00 pm
Arrangementet slutter:
21/12/2022
, klokka
8:00 pm
Type arrangement:
Musikk/konsert
Passar for:
Alle
Aldersgrense:
Kontaktperson(ar):
Erik Aldner
Telefon:
95101174
E-post:
erik@aldner.no