Hyttekos © Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland.

Velkommen til Skattkammeret Suldal

Suldal ligg berre to timar frå Stavanger, Haugesund og Odda, i knytepunktet mellom Nasjonal turistveg Ryfylke og Nasjonal turistveg Hardanger. Du kjem deg enkelt til Suldal med hurtigbåten frå Stavanger eller med buss frå Røldal eller Haugalandet. Oversikt over båt- og busstider får du på kolumbus.no eller ved å kontakte oss. Kjem du med bil finn du kart med oversikt over kvar du finn oss nedanfor.

Før du kjem set me stor pris på at du gjer deg kjend med den rike natur- og kulturarva vår. Du finn meir informasjon om dette her. Ved å støtte opp om våre lokalt næringsliv og ved å avgrense fotavtrykka dine  er du med på å gjera Suldal til ein god plass å leva i dag, og for framtida.

Kart og praktisk informasjon

Gå til kart

Tømmeplassar for bubil og campingvogner: XY Bergekrossen (Sandsbygda), Hålandsosen (Erfjord) og Mosvatnet parkeringsplass (Gullingen)

Ladestasjonar for elbil: Nedre Dalane (Sand), Suldalsosen og ladar for Tesla på Energihotellet (Nesflaten).

Bensinstasjonar: XY Bergekrossen (Sandsbygda) , Best Sand (Sand) og Shell Garaneset (Sand). Det er bensinpumper på Suldalsosen, Vatlandsvåg, Nesflaten, Jelsa og Erfjord.

Mekanisk verkstad: Ved Best Sand (Sand) og Shell Garaneset (Sand).

Miljøstasjonar og renovasjon: Gåsavika Gjennvinningstasjon på Garaneset (Sand).

Apotek: Boots Apotek (Sand). Det er også ofte apotek tilknytta daglegvarebutikkane i grendene.

Legekontor: Legekontoret ligg på Sand, og du når dei på 52 79 23 00 i opningstida. Du kan kontakte legevakt på telefon 11 61 17 utanom opningstider når hjelpa ikkje kan vente. Du ringer 113 når det er akutt og står om liv.

Suldal lensmannskontor: Lensmannskontoret ligg på Sand. Dy når dei på telefon 52 78 98 98.

Postkontor: Hovudpostkontoret ligg i Coop Marked på Sand. Det er også ofte postkontor knytt til daglegvarebutikkane i grendene.

Lokalavisa: Suldalsposten er heile Suldal si lokalavis. Les meir på suldalsposten.no.

Du finn oss i Sand sentrum i sommarsesongen.

Gata 22, 4230 Sand

15. juni–31. august: måndag–søndag 10:00–19:00

Helger i september: Laurdag & søndag 10:00–17:00. (Vekedagar ope i Næringsparken på Garaneset).

Du finn oss i Næringsparken, Garaneset, gjennom heile året.

Næringsparken, Sandsvegen 134, 4230 Sand

Måndag–fredag: 08.30–15.30

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.