Ansvarleg turisme

Ansvarleg turisme handlar om at du som turist og gjest i Suldal tek ansvar for å maksimere den positive effekten du kan ha på vårt lokalsamfunn, samstundes som at du avgrensar dei negative effektane. Samtidig handlar det om at du skal få opplevingar som er attraktive, autentiske og ansvarlege. På denne sida har me samla informasjon som kan vera nyttig for deg før, under og etter oppholdet.

Suldalsløftet

Suldalsløftet er ein dedikasjon til eit tankesett og levemåte som skal bygge opp om eit levande lokalsamfunn, dyreliv og naturlandskap, i dag og for framtidige generasjonar. Som ansvarleg turist håper me også vil ha med deg Suldalsløftet i tankane når du nyt gode dagar og opplevingar i Skattkammeret Suldal.

Nyttig informasjon

Nedanfor finn du meir informasjon om korleis du kan vera ein ansvarleg gjest.

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.