To menneske på sykkelryggen
På sykkel © Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland
To menneske på sykkelryggen
EL-Sykkel © Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland

Leige av e-sykkel

Opplev Suldal og kom tett på naturen og bygdelivet frå sykkelryggen! Med elektrisk sykkel får du litt ekstra hjelp i motbakkar og motvind slik at du har meir energi når du kjem fram til destinasjonen!

Elektrisk sykkel eller e-sykkel er nesten heilt likt som vanleg sykkel, berre at ein liten ekstra motor gir deg ekstra kraft når du sjølv ynskjer det. Kor mykje denne motoren skal vera til hjelp er heilt opp til deg! Det er viktig å huske på at motoren er kun i drift når pedalane går rundt.

Desse aktørane tilbyr utleige av el-sykkel:

Ryfylke Fjordhotel og basecamp/Sand

Suldal Turistkontor/Sand

Mo Laksegard/Sandsbygda

Energihotellet/Nesflaten

Joker Vatlandsvåg/Vatlandsvåg, Ropeidhalvøya

Tips til kjekke sykkelturar i Suldal finn du under "Sykkel".

 

Leige av e-sykkel
har ei offisiell miljøsertifisering. Å velje opplevingar og overnattingsstader med «Reis Grønt» merket sikrar at bedriftene du støttar tek eit aktivt miljøansvar. Sjå alle med sertifiseringa her.
No items found.

Bli inspirert

No items found.

Mat & overnatting

No items found.

Fleire Skattar

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.
console.log(false);