Bønder med brett av spekemat framføre seg
Bonde ute med utegriser
Hanakamneset Gard © Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland
Hanakamneset Gard © Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland
Bønder med brett av spekemat framføre seg
Hanakamneset Gard © Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland

Hanakamneset Gard

Serveringsstad
På Hanakamneset Gard har dei fokus på frittgåande utegris som dei foredlar til gode, spanande smakar. Spesielt kjend er dei for sine gode chirozo-pølser!

Hanakamneset Gard ligg idyllisk til i Sandsbygda med utsikt over Suldalslågen. Her driv Rolf Henrik og Åse Marit med sau, geiter, gris og kyr, der dei har fokus på at dyra skal kunne gå ute store deler av året, å bruke heile dyret og å foredle produkta for å skape nye, spanande smakar. Produkta deira av gris strekk seg frå indrefilet, filetkam og ribbe til bratwurst og chorizopølse.

Hanakamneset tenkjer også framover på nye produkt og konsept som bruk av nytt bakstehus til baking og samankomstar.  

Du får tak i produkta deira ved å kontakte dei direkte eller ved å ta turen innom lokalmatbutikken i Sand sentrum: LOMA.


Hanakamneset Gard

Hanakamneset Gard
har ei offisiell miljøsertifisering. Å velje opplevingar og overnattingsstader med «Reis Grønt» merket sikrar at bedriftene du støttar tek eit aktivt miljøansvar. Sjå alle med sertifiseringa her.