Frå:
13/2/2024
5:30 pm
Sand
Til:
13/2/2024
8:30 pm

Den norske filmfestivalen i Suldal

Ta-daaa! Det blir filmfestival på kulturhuset!

Suldal kommune har vore sponsor for den norske filmfestivalen i Haugesund, og me arrangerar nå ein liten festival her i kommunen.

Tysdag 13. februar er det nemleg klart for Den norske filmfestivalen i Suldal, som Suldal kommune arrangerar saman med den internasjonale filmfestivalen i Haugesund. Suldal kommune har også vore sponsor for den norske filmfestivalen i Haugesund.

Me har eit todelt program denne dagen:

På dagen arrangerer me Den store skulekinodagen, der 5.-7. trinn er inviterte til å sjå «Gutten og hegren» og 8.-10. trinn får sjå «Sulis». Festivalsjef Tonje Hardersen og Stian Olila frå LO skal snakka med elevane før filmane, og det blir eit godt pedagogisk opplegg og gode filmopplevingar på dei unge denne dagen. Dette er organisert i samarbeid med skulane.

Om kvelden blir det høgtideleg festivalopning og innleiing til kveldens Filmundring ved Tonje Hardersen. Denne kvelden skal me vise den etterkvart så bejubla filmen "Ibelin". Filmen er basert på historia til gamaren Mats Steen som døydde av ein muskelsjukdom då han var 25. Foreldra hans sørga over det dei trudde var eit einsamt og isolert liv, men så viste det seg at Mats hadde online-vener over heile verda som tok kontakt. Filmen skildrar det rike livet som Mats sin avatar «Ibelin» hadde i spelverda.

Etter filmen vil Judith Sørhus Litlehamar leia ein panelsamtale, og det blir servert kaffi og kake. "Ibelin" er tillate for alle, og du kan løysa billett på nett eller i skranken når du kjem.

Velkommen til filmfestival!

Stad:
Sand
/
Løhaugen 1, 4230 Sand
Arrangementet starter:
13/2/2024
, klokka
5:30 pm
Arrangementet slutter:
13/2/2024
, klokka
February
Prisar:
Over 18: 150, Under 18: 60
Arrangementet starter:
13/2/2024
, klokka
5:30 pm
Arrangementet slutter:
13/2/2024
, klokka
8:30 pm
Type arrangement:
Samfunn
Film/kino
Passar for:
Alle
Aldersgrense:
Kontaktperson(ar):
Hanne Mette Birkeland
Telefon:
E-post:
hanne.mette.birkeland@suldal.kommune.no
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.