Person på fjellknaus
Nipe. © Skattkammeret Suldal. Foto: Thea Malene Overskeid Nybø
Oversikt over Suldalsvatnet
Suldalsvatnet. © Skattkammeret Suldal. Foto: Thea Malene Overskeid Nybø

Turkart Nesflaten

Nesflaten ligg heilt nord i Rogaland fylke og Suldal kommune ved Nasjonal Turistveg Ryfylke (Rv13) som går gjennom bygda.

Bygda var på 1960-talet heimen for Røldal-Suldal Kraft-utbygginga, noko som har sett sitt preg på Nesflaten den dag i dag med arkitektur som skil seg frå det ein forventar av byggestil i ei vestlandsbygd. Ein tur til Nesflaten byr på bustad-område og kraftanlegg i funkis-stil, flotte opplevingar tett på Suldalsvatnet og nærleik til Ryfylkeheiane.

Du kan lasta ned turkart for Nesflaten ved å klikka her. Du får også tak i kartet på Suldal turistinformasjon og utvalde butikkar.

Godt tilrettelagt: Turen i Nesflaten sentrum er godt tilrettelagt. Her går stien på flat og brei sti, som er asfaltert eller grusa. Det er ei bru på vegen, som også er brei.

Turkart Nesflaten
har ei offisiell miljøsertifisering. Å velje opplevingar og overnattingsstader med «Reis Grønt» merket sikrar at bedriftene du støttar tek eit aktivt miljøansvar. Sjå alle med sertifiseringa her.
No items found.

Bli inspirert

No items found.

Mat & overnatting

No items found.

Fleire Skattar

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.
console.log(false);