Utsikt over båthamn
Jelsa båthamn © Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland
Utsikt over båthamn
Jelsa båthamn © Skattkammeret Suldal. Foto: Anna L. Vaage

Turkart Jelsa

Jelsa har i mange hundre år vore eit handelssenter i Ryfylkefjordane, og i dag er det rekna som den best bevarte strandstaden i Ryfylke.

På Jelsa kan du nyte fjordlivet, besøke Jelsa kyrkje, skulemuseet og nyte flotte naturopplevingar. I området rundt Jelsa finn du turar med flott utsikt over fjordlandskapet. Dei har også si eiga dagsturhytte!

Du kan lasta ned turkart for Jelsa ved å klikka her. Du får også tak i kartet på Suldal turistinformasjon og utvalde butikkar.

Godt tilrettelagt: Turen til dagsturhytta på Jelsa er godt tilgjengeleg. Her går stien på flat og brei sti, som er asfaltert eller grusa. Det er også eigen tilkomst for rullestolbrukarar.

Turkart Jelsa
har ei offisiell miljøsertifisering. Å velje opplevingar og overnattingsstader med «Reis Grønt» merket sikrar at bedriftene du støttar tek eit aktivt miljøansvar. Sjå alle med sertifiseringa her.
No items found.

Bli inspirert

No items found.

Mat & overnatting

No items found.

Fleire Skattar

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.
console.log(false);