Mann som spring over bru
Høsebrua © Skattkammeret Suldal. Foto: Dag Jensen
Varde på toppen av fjelltopp med utsikt over fjordlandskap
Høsebrua © Skattkammeret Suldal. Foto: Anna L. Vaage

Turkart Sand

Sand, kommunesenteret i Suldal, ligg ved Sandsfjorden og er sentrum i Suldal kommune. Sand er omgitt av skogsområde og høge fjell med Hellandsnuten (747 moh.) som det høgaste. Her presenterer me eit utval lette og tyngre merka turar i området. På Sand finn du butikkar, bensinstasjonar, hotell og matservering.

Last ned turkartet for Sand her. Du får også tak i turkartet på Suldal turistinformasjon og utvalde butikkar.

Godt tilrettelagt: Turane i Sand sentrum er godt tilrettelagt. Her går ruta langs flat og brei sti, som er asfaltert eller grusa. For Sand safari ruta må ein rekne noko stigning.

Turkart Sand
har ei offisiell miljøsertifisering. Å velje opplevingar og overnattingsstader med «Reis Grønt» merket sikrar at bedriftene du støttar tek eit aktivt miljøansvar. Sjå alle med sertifiseringa her.
No items found.

Bli inspirert

No items found.

Mat & overnatting

No items found.

Fleire Skattar

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.
console.log(false);