Elv som flyt under bru
Lågabrua © Skattkammeret Suldal. Foto: Jarle Lunde/Suldal Foto
Mann på fjelltopp som ser utover grend
Stråpanuten © Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland

Turkart Suldalsosen

Suldalsosen finn du langs Rv 13 ved Suldalsvatnet, om lag 20 km frå kommunesenteret Sand. Den flate dalbotn er omgitt av skog og høge fjell med Vinjanuten som det høgaste på 1105 meter over havet. Suldalsosen har vandreturar for ein kvar smak, langs vestlandets mest vassrike elv og ein av dei djupaste innsjøane i Noreg, opp fjelltoppar og i spanande terreng.

Turkartet kan du laste ned her. Du får også tak i karta på Suldal turistinformasjon og utvalde butikkar.

Godt tilrettelagt: Fleire ruter på turkartet er godt tilrettelagte. Tur 6A går på grusa, brei sti. Her må ein rekne noko stigning. Deler av året er startspunkt for turen dekka av elv. Tur 4 går på brei, asfaltert veg.

Turkart Suldalsosen
har ei offisiell miljøsertifisering. Å velje opplevingar og overnattingsstader med «Reis Grønt» merket sikrar at bedriftene du støttar tek eit aktivt miljøansvar. Sjå alle med sertifiseringa her.
No items found.

Bli inspirert

No items found.

Mat & overnatting

No items found.

Fleire Skattar

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.
console.log(false);