Dame med SUP-brett
Aktiv Fuglestein © Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland
Dame med SUP-brett
Aktiv Fuglestein © Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland

Guida SUP-tur i Økstrafjorden

Med Aktiv Fuglestein kan du utforske idylliske Økstrafjorden på SUP-brett. Aina Fuglestein har sjølv vokst opp med Økstrafjorden som næraste nabo og vil vise deg alle dei lokale spesialitetane denne bortgøymde perla har å tilby.

Bli med AktivFuglestein på ei unik padleoppleving i Økstrafjorden der du kjem tett på naturen med SUP. Dette er ein aktivitet som passar for alle som er glad i vatn, og som ønsker å oppleve naturen frå ein ny vinkel. Aktiv Fuglestein tilbyr SUP-kurso pg guida SUP-turar for grupper i mai–september. Ein treng ingen forkunnskapar for å bli med, men må vere symjedyktig.

Ønskjer du å teste ut SUP-brettet i andre stader i kommunen? AktivFuglestein leiger også ut brett.

Guida SUP-tur i Økstrafjorden
har ei offisiell miljøsertifisering. Å velje opplevingar og overnattingsstader med «Reis Grønt» merket sikrar at bedriftene du støttar tek eit aktivt miljøansvar. Sjå alle med sertifiseringa her.
No items found.

Bli inspirert

No items found.

Mat & overnatting

No items found.

Fleire Skattar

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.
console.log(false);