Born på biblioteket
Suldal kulturhus © Skattkammeret Suldal. Foto: Jan Nordtveit
Ungar på kino ved Suldal kulturhus
Suldal kulturhus © Skattkammeret Suldal. Foto: Jan Nordtveit

Kulturhuset i Suldal

Kulturhuset i Suldal ligg flott til på ein høgde over Sand sentrum, og er eit naturleg møtepunkt for kulturopplevingar av alle slag.

Kulturhuset opna i 2002 og er teikna av arkitektkontoret Asplan Viak i Stavanger. På huset finn ein moderne kino, bibliotek, kafeen Brunsj som passar godt for heile familien, bowling og ulike utstillingar gjennom året i gallerisalen. 

Det er også bygd eit lite amfi med 300 sitjeplassar bakom Kulturhuset i Suldal, mot Løhaugen, som er 1000-årsplassen på Sand. Her blir det arrangert ulike spel og arrangement.

Les meir om tilboda ved Kulturhuset i Suldal på suldal.kulturhus.no.Kulturhuset i Suldal
har ei offisiell miljøsertifisering. Å velje opplevingar og overnattingsstader med «Reis Grønt» merket sikrar at bedriftene du støttar tek eit aktivt miljøansvar. Sjå alle med sertifiseringa her.
No items found.

Bli inspirert

No items found.

Mat & overnatting

No items found.

Fleire Skattar

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.
console.log(false);