Personar på tur i skispor
Skitur © Skattkammeret Suldal. Foto: Jarle Lunde/Suldal Foto
Dame med ski og lue
På skitur © Skattkammeret Suldal. Foto: Lise Bjelland

Løypekart Gullingen

Med løypekartet for Gullingen-området får du oversikt over dei ulike preparerte løypene i Suldalsheiane. Kartet er digitalt, og kan også fås gratis på Suldal turistinformasjon og i utvalde butikkar.

Gullingenområdet ligg omtrent 5-7oo meter over havet og er eit senter for gode naturopplevingar i Skattkammeret Suldal. Området har vore nytta i lang tid, og ein har mellom anna funne spor etter steinaldermenneske som har jakta og vikingar som har henta jernmalm. På 1980-talet blei området heim til Nord-Europas største vasskraftutbygging. Ulla-Førre, som har sett Suldal på kartet som ei kraftkjempe, står for 8% av årleg kraftproduksjon i Noreg. I dag er området nytta som utmarksbeite for sau og er eit knutepunkt for gode opplevingar i Ryfylkeheiane.

Du kan lasta ned kartet over skiløyper i Gullingen-området ved å klikke her og om opplevingar i området ved å klikke her.

Du får også tak i kartet på Suldal turistinformasjon og utvalde butikkar.

Løypekart Gullingen
har ei offisiell miljøsertifisering. Å velje opplevingar og overnattingsstader med «Reis Grønt» merket sikrar at bedriftene du støttar tek eit aktivt miljøansvar. Sjå alle med sertifiseringa her.
No items found.

Bli inspirert

No items found.

Mat & overnatting

No items found.

Fleire Skattar

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.
console.log(false);