Bilde av klatrepark
Klatreparken © Skattkammeret Suldal. Foto: Rampline/Ryfylkefotografen
Bilde av klatrepark
Klatreparken © Skattkammeret Suldal. Foto: Rampline/Ryfylkefotografen

Klatrepark i Sand sentrum

I 2020 opna det ein heilt ny klatrepark i Sand sentrum, utvikla av Rampline på Finnøy.

I parken kan born i alle aldrar prøve seg på trampoline, klatrespir, slakk line og mykje meir. Parken legg opp til motorisk trening og har ei rekke ulike balanseapparat.

Rampline er kjend for å utvikle berekraftige leikeplassar. Baselaget står mellom anna berre av resikulerte/oppkverna bildekk, dei har fokus på universell utforming og dei ønskjer å tilrettelegge for leik og meistring gjennom heile livet. Les meir om Rampline sitt arbeid her.

Godt tilgjengeleg: Klatreparkane er utforma etter prinsipp for universell utforming. Det er parkeringsplass like ved begge parkane.

Klatrepark i Sand sentrum
har ei offisiell miljøsertifisering. Å velje opplevingar og overnattingsstader med «Reis Grønt» merket sikrar at bedriftene du støttar tek eit aktivt miljøansvar. Sjå alle med sertifiseringa her.
No items found.

Bli inspirert

No items found.

Mat & overnatting

No items found.

Fleire Skattar

Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.
console.log(false);